Contact

De basis is voor mij het contact van mens tot mens. Bel me op (06-40562453 ) en we maken een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Een mail sturen kan natuurlijk ook (matti@live.nl), gebruik de bericht optie of maak online een afspraak bijvoorbeeld voor een gratis kennismakingsgesprek.

De intake kan telefonisch of via Skype, maar je bent ook van harte welkom om langs te komen in mijn praktijk op de Weteringschans 72/3 in Amsterdam. In de intake verkennen we je vraag en formuleren jouw leerdoel. We ontdekken in dit gesprek samen of er een klik is en eigenlijk gaan we gelijk al aan de slag. Op grond hiervan bepaal jij of en hoe je verder wilt. Je krijgt van mij de inlog gegevens voor de online e-Coaching omgeving. Zie hier voor de tarieven.

In de offerte die jij of je leidinggevende ontvangt staan de afspraken, jouw leerdoel en een stappenplan. De basis is e-Coaching, vanwege de vele voordelen hiervan. Extra gesprekken in Amsterdam en op locatie zijn ook mogelijk.Locaties in Amsterdam

Weteringschans 72
Herengracht
Keizersgracht 394

Online wereldwijd


Copyright e-Coaching Amsterdam 2021 – Alle rechten voorbehouden